-
مدیر کل سایت
تاپیک جامع مشکلات انواع پراید
با سلام
دوستان ممنون میشم کمک کنید
پراید یکی از دوستان هر کار کردیم چراغ ها کوچیکش روشن نشد و پشت امپر هم همینطور چراغ های خطر هم روشن نمیشه با چرخوندن دسته و مشکل فشنگی ترمز نداره چون پا میزاری رو ترمز چراغ ها روشن میشه ایا دسته راهنما خرابه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
3 کاربر مقابل از irtuning عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .
dradevill,sadat,SEDANEH
-
شروع حرکت
ممکنه دسته اتصالی داشته باشه یعنی توی سم کشی
چون برای من اتفاق افتاد که نور بالا کار می کرد ولی چراغ اصلی روشن نمی شد
مشکل از اتصالی یکی از سیم ها هست
کاربر مقابل از SEDANEH عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
sadat
-
سرعت: 50 كيلومتر در ساعت
بهتره از سوکت دسته راهنما آپشن ها رو چک کنید
اگر آپشن ها سالم بودند می تونید دسته راهنما رو از نظر خرابی چک کنید
البته حتما یه نگاهی به فیوز ها بندازید
-
شروع حرکت
با سلام یه سوال از حضور اساتید داشتم البته قبلشم بگم که اطلاعاتم از ماشین کمه جونم براتون بگه من یه پراید صفر دارم مدل اسفند 91 ،ماشین هنوز سرویس اولیه هم نرفته چند روز پیش خواستم برم مسافرت بردم لاستیکها رو بالانس کنن،از اونجایی که نمیشه به این اپاراتی ها اطمینان کرد گفتم که دیگه نذارم چرخها رو باز کنن و از بالانس در جا استفاده کردم قبلش یه سوالی بپرسم اینکه زیر ماشین رو نگاه میکنی دوتا پرفیل سرتاسری هست که به بدنه جوش شده البته که زیاد دقت کردم دیدم که یه ورق U شکل که دو تیکه هم هست در اوردن و به بدنه جوش دادن که چیزی از اجزای ماشین روش سوار یا جوش نشده بود فقط از جلو یه قسمتی از جلوبندی ماشی بهش پیچ شده بود حالا میخواستم بدونم شاسی پراید که میگن همین دوتا پروفیل سرتاسری دو تیکه که هست نه؟ سوال اصلی اینکه وقی بردم اپاراتی از بغل ماشین هم ردیف ستون ماشین جک زد زیر این دو تا پروفیل به صورتی که برای بالانس کردن چرخهای هر طرف، یه ور ماشین کاملا بالا میاومد وقتی زیر ماشین رو نگاه کردم کمی سطح رو به پایین پروفیلها هم اینور ماشین هم اونور کج یا اصطلاحا قر(تو رفتگی) شده بود و جای جکها افتاده بود عکس گرفتم از این دوتا پروفیل حالا اصلا این مدل بالانس کردن اصولی هست یا نه،اصل مطلب اینه که میخواستم بدون اسیب به شاسی ماشین وارد شده یا نه؟اگر اره این اسیب جدیه؟ بد جوری ذهنم درگیر شده و حالم گرفتست ممنون میم از دوستان که راهنمایی کنید سپاسگذارم اینم عکسها از محا جک زده شده http://uploadtak.com/images/p318_IMG_1042.jpg http://uploadtak.com/images/p7516_IMG_1047.jpg
کاربر مقابل از ada عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
sadat
-
شروع حرکت
سلام داداشی جعبه فیوز رو باز کن و فیوز لامپ های کوچیک رو تهویض کن فک کنم 20 آمپر باشه!!
اگه هم نتونستی پیداش کنی بک بکی در بیار نگاه کن هر کدوم سوخته عوض کن
-
شروع حرکت
فیوز ها را چک کن فیوز چراغ کوچک پایین دست چپه کنارش نوشتهtailاگر فیوز سالم بود دسته راهنما را عوض کن